به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجتالاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی امروز در دیدار اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره هنر آسمانی، جشنواره را اقدامی در راستای ظرفیتشناسی داشتههای هنری حوزههای علمیه دانست و افزود: نخستین اثر برگزاری این جشنواره شناساندن ظرفیت هنری حوزه به خود حوزه است.
وی ادامه داد: اثر دیگری که این جشنواره میتواند داشته باشد این است که نشان دهد هنر میتواند در خدمت اهداف متعالی قرار گیرد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه در کتابهای حکمت، انواع هنرها مطرح شده است، اضافه کرد: بسیاری از شعرا از روحانیان و علما بودهاند و اکنون نیز مراجع معظم تقلید و مقام معظم رهبری مدظله العالی طبع شعری دارند.
وی با بیان اینکه داشتههای هنری فراوانی در حوزههای علمیه وجود دارد، گفت: باید مفاخر هنریای که در پیشینه حوزههای علمیه بودهاند را بشناسیم و بشناسانیم.
حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی معرفی این سرمایهها را موجب ترغیب طلاب به هنر دانست و یادآور شد: تذهیبگران و خطاطان بزرگی در حوزههای علمیه بودهاند که در موضوعات مختلف وارد شده و تخصص داشتهاند.
وی خواستار ترغیب طلاب برای ورود به عرصه هنر شد و اضافه کرد: باید مسئله هنر را جدی بگیریم و البته لزومی به ورود به برخی عرصههای حساسیتبرانگیز وجود ندارد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران یادآور شد: معرفی بزرگان حوزوی که در زمینه هنر ورود داشتهاند در میان طلاب اثر سازندگی دارد و به آنها برای ورود به این عرصه جرات میدهد.